Konu
:
Kümes Ve Av Hayvanlarinin Etlerinin Dondurulmasi
Yalnız Mesajı Göster
Kümes Ve Av Hayvanlarinin Etlerinin Dondurulmasi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kümes Ve Av Hayvanlarinin Etlerinin Dondurulmasi
KÜMES VE AV HAYVANLARININ ETLERİNİN DONDURULMASI
Kümes ve av hayvanları etlerinin dondurulmak üzere hazırlanması, et konservesinin hazırlanmasında olduğu gibidir
Ancak, bu etlerin kullanılma amacına göre, farklı dondurma işlemleri yapılır
1) Kızartmalık etler: Hayvanın etli kısımlarından seçilmiş parçalar, ağzı geniş kavanozlara yerleştirilip dondurucuya konur
2) Sandviçtik etler: Kümes hayvanlarının etleri, buharda veya fırında pişirilir
Etler soğutulup küp şeklinde veya dilim dilim kesilerek kavanozlara yerleştirilir ve dondurucuya konur
3) Fırınlık etler: Etler, servis yapılacak büyüklükte parçalara bölünür ve kavanozlara yerleştirildikten sonra dondurucuya konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul