Konu
:
Karadeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yemekleri
09-05-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yemekleri
Kedi Batmaz
Malzemeler:
Yarım kg tavuk ciğeri
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı karabiber
Yarım tatlı kaşığı tuz
Hamuru için:
2,5 su bardağı su
1 su bardağı mısır unu
Yarım su bardağı un
Yarım tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
2 çorba kaşığı tereyağı
Yapımı:
Tavuk ciğeri kuşbaşı doğranır, sıvı yağda kavrulur
Hamur malzemesi bir tencereye aktarılır, orta ateşte sürekli karıştırarak koyu bulamaç kıvamında pişirilir
Servis tabağına ıslak kaşıkla bulamaç konur
Üzerine kavrulan ciğer yerleştirilir
En son eritilmiş tereyağı gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul