Konu
:
Karadeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yemekleri
09-05-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yemekleri
MALZEME
500 GR aşurelik buğday
100 gr tereyağı
1 adet soğan
tuz
YAPILIŞI
buyda yıkdıktan sonra haşlanır ve 5 saat bekletilir sonra suyunu çekeve üzerine su ekledikten sonra
kaynamaya alınır pişdikten sonra biryanda yapmış oldugumuz tereyağıyla soganı kavurup pul biberinide ekledikten sonra çorbaya eklenirr tuz koyduktan sonra 2dk kaynatıp servise hazırr AFİTET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul