Konu
:
Karadeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yemekleri
09-05-2012
#
7
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yemekleri
KARADENİZ İN MISIR EKMEĞİ
MALZEMELER
1 su bardağı un
2 su bardağı mısır unu
1 su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
Bir tencereye su, sıvıyağ, tuz ve kabartma tozu koyduktan sonra üzerlerine mısır ununu ilave edin
Hepsini birden aynı tencede bir güzel karıştırdıktan sonra 20- 30 cm
Çapında yağlı bir tepsiye aktarın
Tepsiyi orta hararetli fırına koyarak karışımı pişirin
Üstü altın sarısı bir renk alınca fırından çıkararak soğumaya bırakın
Soğuduktan sonra dilimlere ayırın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul