Konu
:
Karadeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yemekleri
09-05-2012
#
17
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yemekleri
Herisa (Artvin)
2 su bardağı buğday
1 tatlı kaşığı tuz
3 su bardağı su
Şerbeti için:
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Geceden ıslatılmış bulguru tuz atarak aynı suyla iyice yumuşayıncaya kadar haşlanır
Gerekirse su ilave edilir
Piştikten sonra biraz ezerek soğutulur
Diğer tarafta şerbeti kaynatılır ve soğumaya bırakılır
Şerbet buğdayın üzerine dökülerek servis edilir
Dilenirse üzeri ceviz ile süslenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul