Konu
:
Karadeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yemekleri
09-05-2012
#
24
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yemekleri
BANDIRMA
MALZEMELER
1 Adet Tavuk
4 Adet Yufka
150 gr Tereyağ
100 gr Ceviz
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavuk, suda tuz ve karabiber ile haşlanır
Soğuması için tavuk sudan çıkarılır
Bu arada yufkalar 20 cm şeritler halinde kesilerek yağsız teflon tavada ısıtılır ve rulo halinde dolanarak tavuk suyunda 30 sn pişirilir
Daha sonra eritilmiş tereyağına her iki tarafı bandırılıp bir kaba dizilir
Pişirilmiş yufkaların üstüne parçalanmış tavuk etleri ve ceviz serpilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul