Konu
:
Karadeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yemekleri
09-05-2012
#
43
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yemekleri
Tokat Böreği
Malzemeler: 1 adet ekmek hamuru, 1 çay bardağı sıvıyağ, yarım çay bardağı ılık su, yeteri kadar kızartma yağı ve reçel
Hazırlanışı: Hazır hamurun ortası açıldıktan sonra yağ konur
Yağı hamura yedirinceye kadar yoğrulur
Daha sonra su katılarak yumuşayıncaya kadar tekrar yoğrulur
Kayısı büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlak haline getirilir
Hamurlar kızdırılmış bol yağda iyice kızartılır
Servise sunulurken yanında reçel ikram edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul