Konu
:
Eşek Helvası Salatası
Yalnız Mesajı Göster
Eşek Helvası Salatası
09-05-2012
#
14
Prof. Dr. Sinsi
Eşek Helvası Salatası
Özbek Pilavı (Afyon)
3 su bardağı pirinç
1 kg
kuşbaşı et
6 su bardağı un
2 adet kuru soğan
4 adet havuç
Ayçiçek yağı
Pirinç ve soğan yağda kavrulur
Kaynamakta olan 6 bardak suyu kavrulmuş olan pirince dökülür ve tuz katılır
Suyu çekene kadar pişirilir
Suyu çekmiş olan pilavın altı kapatılarak üzerine peçete kapatılır ve demlenmeye bırakılır
Ayrı yerde havuç kavrulur ve pişmiş olan etle birlikte karıştırılarak pilavın üzerine dökülür
Servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul