Konu
:
Akdeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Akdeniz Yemekleri
09-05-2012
#
28
Prof. Dr. Sinsi
Akdeniz Yemekleri
Uluborlu Böreği (İsparta)
500 gr kemiksiz et
2 soğan
4 yufka
2 çorba kaşığı tereyağı
2-3 dal maydanoz
Tuz, karabiber
1
Eti soğanla birlikte robotta çekin ya da satırla kıyın
Tuz, karabiber ve çok az su ilave edip yoğurun
2
Yufkayı dörde kesin
Her bir üçgenin ortasına bir miktar et yerleştirip bohça şeklinde kapatın
Malzeme bitinceye kadar işleme devam edin
3
Sacı ısıtın
Börekleri önlü arkalı pişirip tereyağı ile yağlayın
Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul