Konu
:
Akdeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Akdeniz Yemekleri
09-05-2012
#
32
Prof. Dr. Sinsi
Akdeniz Yemekleri
İç Baklalı Bulgur Pilavı (Hatay)
Kullanılacak Malzemeler
2 su bardağı bakla
3 çorba kaşığı tereyağ
2 adet orta boy soğan
2 su bardağı bulgur
1 çorba kaşığı biber salçası
Hazırlanma Şekli
Soğanları yemeklik doğrayıp tereyağında kavurun
Biber salçasını ilave edip 1-2 dakika çevirin
Su ve baklaları ekleyin
Baklalar pişince içine bulguru ilave edin
Baklanın suyu bulgurun bir parmak üstüne çıksın
(Suyu az ise sıcak su ekleyin
)Suyunu çekene kadar pişirip ateşten indirin
Üzerine kağıt kapatıp kapağını örtün
15 dakika demlendirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul