Konu
:
Bademli Mezgit Filetosu
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Mezgit Filetosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Mezgit Filetosu
500 gr
Mezgit fileto
Yarım limon suyu
Tuz
Yarım çorba kaşığı karabiber
5 su bardağı mısır unu
5 çorba kaşığı İnce kıyılmış fesleğen
175 gr
file badem Kızartmak için
Un
Yumurta (çırpılmış)
Sıvıyağ
Tartar Sos
450 ml
mayonez
1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
Tarhun otu ve yeşil soğan karışımı
2 adet ince kıyılmış soğan
Bademli Mezgit Filetosu - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Balığı filetolarını yıkayıp bir kaba koyun
Üzerine limon suyu gezdirip, tuzlayın ve biberleyin
Serin bir yerde 30 dakika dinlendirin
Bir tabakta mısır ununun içerisine ince kıyılmış fesleğeni ve file bademi katıp karıştırın
Balık filetolarını tek tek alıp önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve en son olarak da mısır unlu karışıma bulayın
Balıkları sıvı yağ ile derin yağda kızartın
Sosu hazırlamak için, mayonez içine ince kıyılmış maydanoz, tarhun otu, yeşil soğan karışımını ve soğanı katın
İyice karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul