Konu
:
İç Anadolu Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
İç Anadolu Yemekleri
09-05-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
İç Anadolu Yemekleri
Madımak (Yozgat)
1
5 kg
Madımak
Bir kase yoğurt
150 gr
Pastırma
Bir-iki diş sarımsak
Tuz,biber,yağ,salça
1
5 kg
madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür
Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur
Kıyılan madımak üzerine ilave edilir
15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır
Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul