Konu
:
İç Anadolu Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
İç Anadolu Yemekleri
09-05-2012
#
14
Prof. Dr. Sinsi
İç Anadolu Yemekleri
Keşkek
MALZEMELER
1 su bardagi asurelik bugday
250 gram gerdan eti
2 çorba kasigi tereyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Bugdayi 1 gece önceden islatin
250 gr
gerdan etini düdüklü tencerede
yumusayincaya kadar pisirin
Düdüklü tencereden alin
Baska bir
tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun
Bugdaylari süzüp,
tencereye ekleyin
4 su bardagi et suyu ilave edin
Bugday eriyinceye
kadar pisirin
Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çirpin
Servis
tabagina alin
2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin
Yemegin üzerinde gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul