Yalnız Mesajı Göster

Böbrekli Bulgur Pilavı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Böbrekli Bulgur Pilavı




MALZEMELER

4 adet böbrek

2 yemek kaşığı margarin

2 bardak iri bulgur

2 adet yeşil biber

2 adet kuru soğan

1 çay kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI

Margarini eritin Bulguru içine atıp 3-4 dakika kavurun 3 bardak sıcak su ilave edin, tuz atıp kısık ateşte pişirin

Böbrekleri küçük küçük doğrayıp tencereye koyun Suyunu bırakıp çekince soğan, margarin, yeşil biber, karabiber ve tuz atıp kavurun Bulgur pilavını üstüne döküp sıcak sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla