09-05-2012
|
#23
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alman Yemekleri
1 Yumurta, 150 gr margarin, 1 Su bardağı şeker, 2 Su bardağı un, 1 Paket vanilin, 1 Paket kabartma tozu yoğrulur, yağlanmış ve unlanmış bir kalıba ince bir tabaka halinde (çukur tabak şeklinde) yayılır
4 yumurta sarısı, 1 Su bardağı şeker, 125 gr margarin, 1 çorba kaşığı nisaştası, 500 gr yoğurt, 1 paket vanilya, bir miktar üzüm ya da vişne çırpılır, üzerine çırpılmış 4 yumurta akı kaşıkla yavaşça ilave edilir Hazırlanan krema hamurun içine boşaltılır Önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirilir
Afiyet Olsun
|
|
|