Konu
:
Alman Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Alman Yemekleri
09-05-2012
#
39
Prof. Dr. Sinsi
Alman Yemekleri
Brüksel Lahanasi Çorbası (Alman)
MALZEMELER
150 gr brüksel lahanasi
1/2 çay bardagi sivi yag
1 tatli kasigi tereyagi
1 sogan
1 havuç
1 patates
6 su bardagi su
3 dis sarmisak
1 yumurta sarisi
1 limon suyu
Tuz, karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Tencereye 1 tatli kasigi tereyagi ve yarim çay bardagi sivi yagi koyun
Sogani küçük küçük dograyip kizdirilmis yaga ilave edin
Soganlar renk
degistirdiginde, küçük kareler halinde dogradiginiz havuç ve patatesleri
ekleyin
2 dakika daha agir ateste kavurun
Brüksel lahanalarinin her birini
4 parçaya bölüp tencereye aktarin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul