Yalnız Mesajı Göster

Alman Yemekleri

Eski 09-05-2012   #39
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Yemekleri




Brüksel Lahanasi Çorbası (Alman)

MALZEMELER
150 gr brüksel lahanasi
1/2 çay bardagi sivi yag
1 tatli kasigi tereyagi
1 sogan
1 havuç
1 patates
6 su bardagi su
3 dis sarmisak
1 yumurta sarisi
1 limon suyu
Tuz, karabiber

YAPILIŞ TARİFİ
Tencereye 1 tatli kasigi tereyagi ve yarim çay bardagi sivi yagi koyun
Sogani küçük küçük dograyip kizdirilmis yaga ilave edin Soganlar renk
degistirdiginde, küçük kareler halinde dogradiginiz havuç ve patatesleri
ekleyin 2 dakika daha agir ateste kavurun Brüksel lahanalarinin her birini
4 parçaya bölüp tencereye aktarin

Alıntı Yaparak Cevapla