Konu
:
Adaçayı Ve Tereyağı Soslu Ravioli
Yalnız Mesajı Göster
Adaçayı Ve Tereyağı Soslu Ravioli
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Adaçayı Ve Tereyağı Soslu Ravioli
içindekiler
80 gr romano peyniri (1 cup) (1 su bardağı İzmir Tulumu kullandım)
500 gr taze ravioli (Migros'ta 300 gr'lık paketlerde taze ravioli satıyorlar, ama 300 gr iki kişiyi doyurmaz
Yanına başka yemekler eklemek lazım
Ben ricotto peynirlisinden aldım
Hindili ve tavuklu çeşidi de vardı
)
80 gr tereyağı
1 diş ezilmiş sarımsak
1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı
hazırlanışı
Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin
Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün
(5 dakika yeterli geliyor
Taze olduğu için hemen haşlanıyor
)
Bir tencerede yağı eritin
Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın
Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor
Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul