Konu
:
Rus Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Rus Yemekleri
09-05-2012
#
10
Prof. Dr. Sinsi
Rus Yemekleri
Pelmeni
Malzemeler:
Hamur:
1 yumurta
un
su
tuz
İç:
kıyma
soğan, ufak-ufak doğranmış
tuz
karabiber
Yapılışı:
1
Hamur malzemelerinden hafif yumuşak bir hamur yapın ve dinlenmeye bırakın
2
O arada harcı hazırlayın
3
Hamuru açtıktan sonra su bardağıyla yuvarlaklar yapın ve harcı yuvarlağın ortasına yerleştirdikten sonra yarım ay şeklinde kapatın
Pişerken dağılmaması için hamurun kenarlarını iyice kapatmaya özen gösterin
Yarım ayın iki ucunu birleştirin ve Pelmeni'leriniz hazır
4
Sadece tuzlu suda pişirebileceğiniz gibi, et, tavuk vs
suyu veya soğan veya diğer sebzeler katılmış kaynar suda da pişirebilirsiniz
5
Smetana ile servis yapmayı da unutmayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul