Konu
:
Yunan Ve Batı Trakya Türk Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Yunan Ve Batı Trakya Türk Yemekleri
09-05-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
Yunan Ve Batı Trakya Türk Yemekleri
Barbuşka tatlısı (Batı Trakya)
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
2 su bardağı tozşeker
3 su bardağı su
Aldığı kadar mısır unu ve buğday unu (yarı yarıya)
3 çorba kaşığı tereyağı
Tereyağı ve ceviz içini kavurun
Kavrulan karışıma, su ilave edin
Kaynadıktan sonra şeker ekleyin ve karıştırın
Daha sonra buğday unu ile mısır ununu, azar azar tencereye ilave edin
Devamlı karıştırarak, karışımı muhallebi kıvamına getirin
Kaselere döküp, soğumaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul