Konu
:
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Diğer Ülkelerin Yemekleri
09-05-2012
#
25
Prof. Dr. Sinsi
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Bohemya Bifteği (Çek Cumhuriyeti)
Bir tencereye 30 gram sadeyağ koyup ateşe oturtun
Tümü kuşbaşı doğranmış ve turşu olmuş 2 sivri kırmızı dolmalık biberle 2 sivri yeşil biberi, iki hıyarı, iki enginarı ve salamuraya yatırılmış 2 dilim dili katın
Orta derecedeki ateşte kavurun
Beri yanda bir tavaya iki kaşık zeytinyağıyla ceviz büyüklüğünde tereyağ koyun
Dört parça bifteği tuzlayıp kekikledikten sonra yağın içine atın
Bifteklerin her iki yanlarını da kızartın
Sonra beri yanda hazırlanmış olan salçayı bifteklerin üzerine dökün, kabın ağzını örtün ve hafif ateşte on-onbeş dakika pişirin
Biftekler iyice piştikten sonra servis tabağına boşaltıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul