Konu
:
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Diğer Ülkelerin Yemekleri
09-05-2012
#
30
Prof. Dr. Sinsi
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Romen Sarması
Süt danasının but tarafından kemiksiz olarak kesilecek 400 gramlık bir parçadan birçok ince dilimler çıkarmalı
Bu dilimleri dövdükten sonra tuzlayıp biberlcmeli
Bu dilimlerin üzerlerine ikişer - üçer biberiye yaprağı oturtmalı
Onların üzerlerine de bu dilimler boyunda kesilmiş ince jambon dilimleri oturtmalı
Et dilimleriyle jambon dilimlerini birlikte sararak açılmamaları için birer kürdanla tutturmalı
Bir tavaya 1 tatlı kaşığı sadeyağla 4 çorba kaşığı zeytinyağını koyup kızdırmaiı
Yağ kızınca sarmaları içine atıp her yanlarını nar gibi kızartmalı
Et sarmaları kızarınca kabın ağzını örtüp sarmaları on dakika pişirmeli
Sarmalar pişince bunları bir servis tabağına almalı, yanlarına kızartılmış patates veya sote edilmiş bir sebze koyarak sofraya götürüp servis yapmalı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul