Yalnız Mesajı Göster

Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri

Eski 09-05-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri




Bamyalı Piliç:
MALZEMELER
1 adet piliç
yarım kg ayıklanmış bamya
4 tane domates, büyük doğranmış
3 çorba kaşığı margarin
yarım su bardağı su
2 çorba kaşığı limon suyu
tuz, karabiber

5 kişilik

HAZIRLANIŞI
Pilici temizledikten sonra küçük parçalara bölerek bir tencereye margarinle beraber yerlestirin Domatesleri tavuğun üstüne yayın Tuz ve biber ilave ederek
15-20 dakika orta sıcaklıkta pişmeye bırakın
Bamyaları da tavuğun üzerine yerleştirin Yarım bardak su ekleyerek yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika pişirin Limon suyunu kattın ve 5 dakika daha kaynatıp, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla