Konu
:
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
09-05-2012
#
11
Prof. Dr. Sinsi
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Tavuk Kanadı Izgara:
MALZEMELER
1 kg tavuk kanadı
1/2 çay bardağı ayçiçek yağı
2 çorba kaşığı domates püresi
1 tatlı Kaşığı KırmızıToz biber
1 tatlı yada çay kaşığı kekik (arzuya göre)
tuz
(6 kişilik)
HAZIRLANIŞI
Malzemelerin hepsini ve tavuk kanatlarını bir kaba koyup, karıştırın
Yaklaşık yarım saat bekletin
Izgara şişine dizip pişirin
(fırına da verilebilir
) Yanında domates ve biber ızgarayla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul