Konu
:
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
09-05-2012
#
21
Prof. Dr. Sinsi
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Şaşlık :
Malzemeler :
500 gr biftek
1 Su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 Adet domates
4 Adet sivri biber
Tuz
Hazırlanışı
Biftekleri et tokmağı ile iyice döverek inceltin
Domates ve sivri biberleri iri parçalar halinde doğrayın
İnceltilmiş bifteklerin aralarına rendelenmiş kaşar peyniri koyup, rulo halinde sarın
Şişe, 1 bir adet domates dilimi, 1 adet sivri biber ve biftek dizin
Tuz serpin
Bu işlemi malzemeler bitene dek tekrarlayın
Izgarada pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul