Konu
:
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
09-05-2012
#
31
Prof. Dr. Sinsi
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Tavuk Pane
Malzemeler: •4 tavuk baget •2 yumurta •1 çorba kaşığı irmik •1 çorba kaşığı mısır unu •1 çorba kaşığı galeta unu •1'er çay kaşığı tuz, karabiber •1 domates •3-4 dal maydanoz •4 çorba kaşığı mayonez •Kızartma için sıvıyağ
Hazırlanışı: Tavuk bagetleri yıkayın
Kaynar suda 10 dakika haşlayıp süzün
Yumurtaları bir kâseye kırıp çırpın
Mısır unu, galeta unu ve irmiği bir kapta harmanlayın
Tavuk bagetleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın
Domatesi soyup halka halka dilimleyin
Kızarmış tavuk bagetleri servis tabağına alıp domates dilimleri, maydanoz ve mayonezle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul