Konu
:
Barbun Tava Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Barbun Tava Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbun Tava Tarifi
Malzemeler
1 kg barbun
¾ su bardağı buğday unu
½ çorba kaşığı tuz
Kızartmak için;
Ayçiçek yağı
Hazırlanışı
Barbun balıklarınızın içini temizleyin yıkayarak süzgece alın,fazla suyunu alın
Un ile tuzu bir kapta harmanlayın
Balıkları una bulayın,fazla unu silkeleyerek,kızgın yağda kızartın
Afiyet olsun?
Not:Barbun balığının bir büyüğü Keserbaş adını alır,Akdeniz?de özellikle kış aylarında sevilerek tüketilir
Servis önerisi:Roka salata veya yeşil salata
İçecek; ayran ,soda, gazoz dışında opsiyonel ?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul