Yalnız Mesajı Göster

Barbun Tava Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbun Tava Tarifi



Malzemeler
1 kg barbun
¾ su bardağı buğday unu
½ çorba kaşığı tuz
Kızartmak için;
Ayçiçek yağı
Hazırlanışı
Barbun balıklarınızın içini temizleyin yıkayarak süzgece alın,fazla suyunu alınUn ile tuzu bir kapta harmanlayınBalıkları una bulayın,fazla unu silkeleyerek,kızgın yağda kızartın
Afiyet olsun?
Not:Barbun balığının bir büyüğü Keserbaş adını alır,Akdeniz?de özellikle kış aylarında sevilerek tüketilir
Servis önerisi:Roka salata veya yeşil salataİçecek; ayran ,soda, gazoz dışında opsiyonel ?

Alıntı Yaparak Cevapla