Yalnız Mesajı Göster

Gül Tatlısı Yemek Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Tatlısı Yemek Tarifi



Malzemeler

1 paket margarin

2 kaşık

2 kaşık sıvı yağ

1 yumurta

1,5 çay bardağı irmik

250 gr ceviz

aldıgı kadar un

şerbeti için:

2 su bardağı şeker

2 su bardağı su

HAZIRLANIşI

Margarin ve diğer Malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4'e bölün Cevizin 1/4'ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175 Ã?° pişirin Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla