Konu
:
Dana Haşlama (Osmanlı Yemeklerı)
Yalnız Mesajı Göster
Dana Haşlama (Osmanlı Yemeklerı)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Haşlama (Osmanlı Yemeklerı)
Dana Haşlama tarifi
için Malzemeler :
800gr Dana Eti
150gr Havuç(1 Adet)
150gr Patates(1 Adet)
250gr Tereyağ
Tuz
150gr Soğan(1 Adet)
50gr Un
Dana Haşlama
yemeğinin hazırlanışı:
Etler 4 eşit parçaya bölünerek bir tencerede tereyağ, soğan ve tuz koyularak pişirilir
Pişmeye yakın havuç ve patates ilave edilerek, bir süre sonra yumurta sarısı, un ve limon karıştırılarak suya bağlanır
Maydanoz ilavesi ile servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul