Konu
:
Almanya Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
Almanya Mutfağı
09-05-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Almanya Mutfağı
Elmali Sosis
Malzemeler:
İç yağı 25 gr
Sosis 700 gr
Elma 500 gr
Tereyağı 1 çorba kaşığı
Toz şeker 3,5 çorba kaşığı
Kuru üzüm 50 gr
Lahana turşusu (Servis için)
Yapilisi:
İçyağını genişçe bir kapta eritin ve sosisleri nar gibi kızartın
Elmaları soyun, göbeğini çıkartın ve dilimleyin
Yağı küçük bir tavada eritin ve elmaları atarak tavanın üstünü kapatın
Elmaları, tavayı arada sırada sallayarak, ağır ateşte pişirin
Elmalar piştikten sonra içine şekerle üzümü katın
Lahana turşusunu ısıtın
Elmaları bir servis tabağına sıralayın, üzerine kızarmış sosisleri yerleştirin, hemen sıcak servis yapın
Isıttığınız lahana turşusunu ayrı bir tabakta servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul