Konu
:
Afyon Usulü Taze Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Afyon Usulü Taze Fasulye
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Afyon Usulü Taze Fasulye
içindekiler
Yarım kg taze fasulye
3-4 havuç
2 kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 kase yoğurt
Pul biber
hazırlanışı
Fasulyelerin kılçıklarını ayırıp verev doğrayın
2 litre kaynamış su ile yaklaşık 5 dakika haşlayın
(Kapağı açık olmalı
)
2 soğanı yemeklik ve havuçları ise verev doğrayın
Soğanlarla havucu zeytinyağında kavurun
Fasulyelerin suyunu süzüp tencereye ilave edin
Bir miktar daha kavurup yarım çay bardağı su ile fasulyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin
Tuzunu ekleyip soğuyunca servis tabağına alın
Üzerine yoğurt gezdirip pul biberle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul