Konu
:
Taze Lor Ve Rokfor Peynirli Terin
Yalnız Mesajı Göster
Taze Lor Ve Rokfor Peynirli Terin
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Lor Ve Rokfor Peynirli Terin
500 gr
taze lor peyniri
150 gr
rokfor peyniri
1 demet fesleğen
100 gr
çam fıstığı
5 çorba kaşığı süt
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Çam fıstıklarını yağsız bir tavada kavurun
Fesleğen yapraklarının 1/3'ünü dekor için ayırıp gerisini doğrayın
Taze loru, rokforu ve sütü iyice pürüzsüzleşene kadar yoğurun
Fıstıkları, doğranmış fesleğeni ve damak tadınıza göre karabiberi ilave edin
Kalıbınızın tamamını folyo ile kaplayın ve zeminine fesleğen yapraklarını serpiştirin
Peynir karışımını yaprakların üzerine dökün ve bastırarak yerleştirin
Üzerini folyo ile kaplayıp bir ağırlık koyun ve dolapta 10-12 saat bekletin
Servis yaparken biberli zeytinyağı, tere ve roka gibi ot çeşitleriyle sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul