Yalnız Mesajı Göster

İspanaklı Elbasan Tava Yemek Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Elbasan Tava Yemek Tarifi



Malzemeler
1 kg kemiksiz koyun eti
500 gr ıspanak
1 kg
1/2 limon suyu
2 çorba kaşığı tereyağ
2 adet soğan
1 adet sivri biber
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
Tuz
karabiber

Hazırlanışı
Etleri ceviz büyüklüğünde doğrayın, haşlayıp, süzün Fırın tepsisine susuz olarak koyun Doğranmış soğan, biber ve ıspanağı bir çorba kaşığı tereyağ ile seyin Ateşten alın Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpin Hazırladığınız ıspanağı etlerin üzerine yayın Yoğurdun içine yumurta, limon suyu, un ve tuz koyup, çırpın Ispanakların üstüne dökün üzerine parça parça tereyağ koyun 200 derecelik fırında yarım saat pişirin sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla