Konu
:
Doğu Anadolu Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Doğu Anadolu Yemekleri
09-05-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
Doğu Anadolu Yemekleri
KAZ GÖĞSÜ (TATVAN)
Kazdan, her biri yüzer gram gelecek irilikte göğüs parçalarını ayırmalı
Bir dövecekle bunları döverek yassılaştırmalı
Bir tavaya 40 gram margarin yağıyla iki çorba kaşığı zeytinyağını koyup ısıtmalı
Yağ ısınınca kaz göğüslerini içine atıp her yanlarını nar gibi kızartmalı
Kabın ağzını örtmeli ve kaz göğsünü 7-8 dakika daha pişirmeli
Kaz göğüsleri pişince bunları sıcak bir yerde tutulan servis tabağına almalı
Yanına sote edilmiş bir sebze koyduktan sonra sıcak sıcak servis yapmalı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul