Konu
:
Doğu Anadolu Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Doğu Anadolu Yemekleri
09-05-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
Doğu Anadolu Yemekleri
ZERAFET
MALZEME
Yeteri kadar un
Bir kilo yoğurt
Sarmısak
Yağ
HAZIRLANIŞI
Un hamur haline getirilerek bir tepsiye serilir
Kuzine sobasında pişirilir
Soğumaya bırakılır
Ortasında ikiye ayrılarak, içindeki ekmekler ufalanır
Ufalanan ekmekler içine serilir ve üstü örtülür
Üzerine eritilmiş yağ ile sarmısaklı yoğurt dökülerek yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul