Konu
:
Doğu Anadolu Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Doğu Anadolu Yemekleri
09-05-2012
#
12
Prof. Dr. Sinsi
Doğu Anadolu Yemekleri
Abdigör Köftesi (Ağrı)
Kemiksiz kuzu, oğlak veya dana eti
Soğan
Haşlanmış pirinç
Baharat
Taze et dövülerek hamur haline getirilir, baharat ve haşlanmış pirinçle yoğrulur köfte yapılır
İnce doğranmış soğanlar suda tuzla birlikte kaynatılır, kaynayan suya köfteler atılır
Piştikten sonra bir saat kadar dinlendirilen; köfteler; pilav üzerine konularak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul