Konu
:
Pekmezli Patlıcan
Yalnız Mesajı Göster
Pekmezli Patlıcan
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pekmezli Patlıcan
mezli patlıcan malzemeleri
2 kemer patlıcan
200 gr süzme yoğurt
Tuz
1 çay bardağı üzüm pekmezi
Süslemek için
Antep fıstığı
Pekmezli patlıcan hazırlanışı
Pekmezli patlıcan: Davetlerinizde hazırladığınız mezelerle farklılık yaratın
Patlıcanları alüminyum folyoya sarıp ocağın üzerinde közleyip kabuklarını soyun
Patlıcanların içlerini süzme yoğurt ve tuz ile karıştırıp servis tabağına alın
Üzerine üzüm pekmezi gezdirin
İri çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın
Pekmezli patlıcan artık hazır, afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul