Yalnız Mesajı Göster

Kabak Püreli Tavuk Yemek Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Püreli Tavuk Yemek Tarifi



Malzemeler
4 kişilik
2 adet kabak
4 adet tavuk göğsü
200 gr
1 tatlı kaşığı salça
8 diş sarmısak
karabiber
tuz

Hazırlanışı
Kabakları temizleyin ve 4 parçaya bölün Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Kabakları ezerek püre haline getirin 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş ekleyin ve kabak püresiyle karıştırın Ayırdığınız yoğurda, kalan ezilmiş sarımsak, karabiber, salça ve tuzu ekleyip karıştırın Tavuk göğüslerini bu sosla terbiye edin ve yağsız tavada arkalı öndü pişirin Kabakla beraber servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla