Konu
:
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Tarifi
Malzemeler
8 adet piliç baget
1 çorba kaşığı soya sosu
Yarım limonun suyu
2 diş dövülmüş
sarmısak
1?er çay kaşığı toz kırmızıbiber ve
kişniş
Yarım çay kaşığı
zencefil
Yarım çay kaşığı safran
1 çay bardağı un
Kızartmak için: Sıvıyağ
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Yapılışı
Soya
sosu,
limon
suyu,
sarmısak
, toz kırmızıbiber,
kişniş
,
zencefil
ve safranı karıştırın
Bu sosa tavuk bagetleri bulayıp marine edin
Bu şekilde buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra bagetleri una bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın
Pirinç pilavı, soya sosu ve salatalıkla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul