Konu
:
Hünkar Tarhana Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Hünkar Tarhana Çorbası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hünkar Tarhana Çorbası
içindekiler
350 gr
süzme yoğurt
1 bayat ekmek
3 su bardağı et suyu
50 gr
tereyağı
Tuz
kırmızı tozbiber
hazırlanışı
Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin
Karışımı 8 saat bekletin
Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın
Tuz serpin
Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin
İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın
Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın
Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin
Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul