Yalnız Mesajı Göster

Hünkar Tarhana Çorbası

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hünkar Tarhana Çorbası







içindekiler

350 gr süzme yoğurt

1 bayat ekmek

3 su bardağı et suyu

50 gr tereyağı

Tuz

kırmızı tozbiber

hazırlanışı

Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin Karışımı 8 saat bekletin

Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın Tuz serpin Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin

İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın

Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla