Konu
:
Yunanistan Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
Yunanistan Mutfağı
09-05-2012
#
9
Prof. Dr. Sinsi
Yunanistan Mutfağı
Kestaneli Et
Malzemeler:
1 kg kemikli iri parça et
4 yemek kasigi zeytinyagi
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi karabiber
20-25 adet kestane
Yapilisi:
Önce kestanelerin üzerini biçakla çizin ve üzerini örtecek kadar suyla pismeye birakin
Bu arada genis bir tencereye yagla beraber parça etleri koyup, orta isida kavurun
Ara sira karistirarak 10-15 dakika kadar kizarttiginiz etlere tuz ve karabiberi serpistirerek tekrar kavurmaya devam edin
Sonrada içine haslayip kabuklarini soydugunuz kestanelerle beraber 4 su bardagi suyu ilave edin
Etler iyice yumusadiginda tencereyi ocaktan alip sicakken servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul