Konu
:
Çorbanız Çok Tuzlu Mu Oldu?
Yalnız Mesajı Göster
Çorbanız Çok Tuzlu Mu Oldu?
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çorbanız Çok Tuzlu Mu Oldu?
Pişirdiğiniz çorbanın tuzunu fazla kaçırdığınız için fazla üzülmeyin
Bunu telafi etmenin birkaç yolu vardır
Çok tuzlu değilse bir parça şeker işi halledecektir
Çorbanızın içine birkaç patates dilimi atın
Tuzu emeceklerinden pişince içinden çıkartın
Çorbaya çok fazla tuz koydunuzsa içine gümüş bir kaşık ve küçük bir bardak dolusu çiğ süt koyun
5-10 dakika kısık ateşte pişirin
Sonra içindeki kaşığı çıkartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul