Konu
:
Dünya Mutfakları.
Yalnız Mesajı Göster
Dünya Mutfakları.
09-05-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Dünya Mutfakları.
Malzemeler
:
2 çorba kaşığı soya yağı
1/2 kg
ince kıyılmış soğan
3 çorba kaşığı un
4 bardak et suyu
50 gr
rendelenmiş kaşar peyniri
3-4 dilim ekmek
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
:
Bir tencerede yağı eritin
Soğanı ilave ederek ağır ateşte hafif pembeleşinceye kadar 20 dakika kadar kavurun
Unu, soğanın üzerine serpip 2-3 dakika daha karıştırın
Sonra et suyunu katın, bir taşım kaynadıktan sonra ateşi kısın ve 30 dakika ağır ateşte kaynatın
Tuzunu ve karabiberini ilave edin
Ekmeklerin bir yüzünü kızartın ve dilimlere eşit miktarda peynir sürün
Çorbayı ısıya dayanıklı bir kaseye koyun ve ekmekleri peynirli kısmı üstte kalacak şekilde çorbanın üstüne koyup fırında peynir eriyip pembeleşinceye kadar pişirin ve servis yapın
lezzetler
com dan alıntıdır
lezzetler
com a teşekkür ederiz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul