Yalnız Mesajı Göster

Dünya Mutfakları.

Eski 09-05-2012   #14
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dünya Mutfakları.



Malzemeler :
1 kg sığır filetosu (1 sm kalınlığında dilimlenmiş)
1 adet ince doğranmış soğan
2 diş dövülmüş sarımsak
1 tatlı kaşığı fesleğen
6 dilim jambon (her biri ortadan ikiye kesilmiş)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı :
Izgaranızı kızdırın

Etleri bir tahta üzerinde 5x5 sm boyutlarında doğrayın

Küçük bir kasede soğan, sarımsak, fesleğen, tuz ve biberi karıştırın

Karışımdan her et parçasının ortasına biraz koyup, eti yuvarlayarak sarın Rulo etleri jambon parçaları ile sarıp bir kürdanla tutturun

Etlerin her iki yanlarını ızgarada 7-8 dakika iyice yumuşayana kadar pişirin Rulo etleri ızgaradan alıp, ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirerek servis edin

lezzetlercom dan alıntıdır lezzetlercom a teşekkür ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla