Yalnız Mesajı Göster

Dünya Mutfakları.

Eski 09-05-2012   #17
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dünya Mutfakları.



Malzemeler :
225 gr ayıklanmış yengeç eti
1 adet orta boy domates (soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1 adet havuç
2 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1,5 çorba kaşığı beyaz şarap
2 diş sarmısak
3 karanfil
1 su bardağı süt
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı :
Yengeç etini 2 saat sütün içinde bekletin

Şarap ve yağın dışında bütün malzemeyi tuzlu suda haşlayın, sonra tel bir süzgeçten geçirerek püre yapın

Şarabı ve yağı püreye karıştırın Yengeç etini pürenin içine atarak 30 dakika pişirin

lezzetlercom dan alıntıdır lezzetlercom a teşekkür ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla