Konu
:
Taş Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Taş Kebabı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taş Kebabı
Malzemeler
1 kg
kuşbaşından irice koyun eti
1 çorba kaşığı margarin
1 baş soğan
2-3 defne yaprağı
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı un
10 bardak su
Yapılışı
1 kilo kuşbaşından irice koyun etini bir tencereye koyun
1 çorba kaşığı margarin, ince kıyılmış 1 baş soğan, 2-3 defne yaprağı ilave edin
Etler saldıkları suyu çekene kadar kavurun
1 çorba kaşığı salça ile 1 çorba kaşığı unu ilave edin
5 dakika iyice karıştırarak kavurun
Üzerine 10 bardak su ilave ederek 2-2 buçuk saat hafif ateşte pişirdikten sonra indirin
Defne yapraklarını çıkarıp atın
Servis tabağına alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul