Konu: Taş Kebabı
Yalnız Mesajı Göster

Taş Kebabı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taş Kebabı



Malzemeler
  • 1 kg kuşbaşından irice koyun eti
  • 1 çorba kaşığı margarin
  • 1 baş soğan
  • 2-3 defne yaprağı
  • 1 çorba kaşığı salça
  • 1 çorba kaşığı un
  • 10 bardak su

Yapılışı

1 kilo kuşbaşından irice koyun etini bir tencereye koyun 1 çorba kaşığı margarin, ince kıyılmış 1 baş soğan, 2-3 defne yaprağı ilave edin Etler saldıkları suyu çekene kadar kavurun 1 çorba kaşığı salça ile 1 çorba kaşığı unu ilave edin 5 dakika iyice karıştırarak kavurun Üzerine 10 bardak su ilave ederek 2-2 buçuk saat hafif ateşte pişirdikten sonra indirin Defne yapraklarını çıkarıp atın Servis tabağına alın

Alıntı Yaparak Cevapla