Konu
:
Sığır Rostosu
Yalnız Mesajı Göster
Sığır Rostosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sığır Rostosu
Malzemeler
3 yaprak defne
1 kahve fincanı şarap
1-1,5 kg
sığır rostosu
5 dal maydanoz
3 dal kereviz
250 gr
havuç
250 gr
arpacık soğanı
1,5 çorba kaşığı margarin
3 dal kekik
Tuz
Yapılışı
Bir tencereye yıkadığınız eti koyunuz
Hızlı ateşte kaynatıp köpüğünü aldıktan sonra ağır ateşe alınız
Ayıklanmış yıkanmış sebzeleri ve yukarıda adı geçen malzemeyi kaynamakta olan tencereye koyunuz
Pişmeye başlayınca soğanları ayıklayıp içine atınız
Et iyice pişince servis tabağına alınız
Suyunu süzgeçten süzüp soğanları etin kenarına diziniz
Diğer tarafta esmer meyane yapıp et ve soğanların yanında sıcak servis yapınız
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul