Konu
:
Patlıcan Musakkası
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcan Musakkası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcan Musakkası
Malzemeler
200 gram kuşbaşı koyun eti
1 tane soğan
2
5 kaşık margarin
750 gram patlıcan
Tuz
1 kahve kaşığı biber
1 kahve kaşığı bahar
2 tane domates
Yapılışı
Patlıcanların kabuklarını kısım kısım soyunuz
Önce ortadan sonra uzunlamasına dörde bölünüz
Kızgın yağda kızartınız
Süzünüz
Diğer tarafta doğranmış soğanları etleri yağ ile kavurunuz
Pembeleşince indiriniz
Tuz,biber bahar ekiniz
Tencereye etleri koyunuz
Ortasına domatesin kabuklarını soyarak dörde bölüp yerleştiriniz
Patlıcanları diziniz ve üzerini örtecek kadar su ile diğer domatesleri rendeleyerek koyunuz
Hafif ateşte pişiriniz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul