Konu
:
Kızarmış Tavuk Ve Arpa Şehriye Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Kızarmış Tavuk Ve Arpa Şehriye Pilavı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızarmış Tavuk Ve Arpa Şehriye Pilavı
Kızarmış Tavuk ve Arpa Şehriye Pilavı
Malzemeler:
tavuk kalça
köri
kekik
tuz
karabiber
Pilav için:
2 su bardağı arpa şehriye
3 su bardağı su
1 tane et bulyon
sıvıyağ
Yapılışı:
Tavuklar baharatlarla ve tuzla karıştırılıp az yağda teflonda kızartılır
Bir tencereye yağ ve yarım su bardağı arpa şehriye konarak kavrulur
Sonra geri kalan şehriyelerde ilave edilerek biraz daha kavrulur
Suyu ve et bulyon ilave edilir
(et bulyon tuzlu olduğu için ayrıca tuz konulmaz) Kaynamaya başladığı zaman ateşi yarım yapıp pilav gibi pişirelim
Afiyet Olsun…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul