Konu
:
Beşamal Soslu Tavuk |
Yalnız Mesajı Göster
Beşamal Soslu Tavuk |
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamal Soslu Tavuk |
Malzemeler:
* 2 patates
* 3 havuç
* 1 küçük konserve bezelye
* 1 parça tavuk goğsü
Beşamal sosu için:
* 50 gr margarin
* 3 çorba kaşıgı un
* 2 su bardağı süt
Yapılışı:
Tavuğu 2 bardak suda haşlıyoruz
Patates, havucu küp küp doğrayıp kızartıyoruz
Haşlanan tavuğu didikliyoruz
Bezelye, karabiber, tuzu karıştırıp fırın kabına yerleştiriyoruz
Üzerine beşamal sos hazırlayıp, döküyoruz
Kaşar peyniride rendeleyip fırına sürüyoruz
200derecede, üzeri kızarana kadar pişiriyoruz
Sosun yapılışı:
margarini eritip un ile azıcık kavuruyoruz
Üzerine 2 bardak sütü döküp çok katı olmamak kaydıyla pişiriyoruz
Sonradan içierisine tuzunu ilave edin
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul