Yalnız Mesajı Göster

Bindallı Patlıcan

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bindallı Patlıcan



Bindallı Patlıcan
Tencereye etleri koyup kavurunuz Soğan, havuç, mantarı, sarımsağı bezelyeyi ilave edip 5dk kavurun domatesi ilave edip kabakları koyun yumuşayıncaya kadar pişirin mısırı ilave edin Patlıcanları karnıyarık gibi hazırlayın fırın tepsisine dizin ortalarını açın hazırladığın eti doldurun Üzerine tencerede kalan sosu döküp pilavla servis yapın

Malzemeler
* 4 adet patlıcan
* 200 gr kemiksiz kuzu eti
* 10 tane arpacık soğan
* 1 kabak
* 1 havuç (küp küp doğranmış)
* 2 çorba kaşığı mısır
* 2 çorba kaşığı bezelye
* 2 çorba kaşığı mantar
* 2 adet domates
* 2 diş sarımsak
* 1 maydanoz
* karabiber

Alıntı Yaparak Cevapla